Typer og stilarter designer håndtasker

Posted on by

Designertaskerne aldrig aftager, når det kommer til popularitet, og de er meget praktisk da kvinder kan bære deres vigtige ejendele sammen med dem. Det er mest sandsynligt en af de vigtigste dele af en kvindes garderobe, og de fleste kvinder har en besættelse for at eje en bred vifte af stilarter håndtasker.

handbags

Tote taske

Denne taske blev oprindeligt designet til at gøre indkøb meget lettere for kvinder. Det er en af de populære valg i håndtasker for kvinder, der er på farten. Stropperne af designeren tote kan normalt indstilles således, at den altid har den rigtige længde, når draperet over skulderen. Der findes forskellige typer af lukninger, som omfatter enten et lynlås eller en klap. Dette gør totalisatorspil stil taske meget stilfuld og praktisk for kvinder på farten.

skuldertaske

Måske skulder-taske stil er en af de mest populære valg for kvinder i dag. Udformningen kan omfatte enten en enkelt strop eller en dobbelt rem. Denne pose er udformet på en måde, der sikrer, at stroppen er lang nok til at bruge til at bære tasken på skulderen. Der er forskellige størrelser, former og materialer, der anvendes til designeren skuldertaske med det primære fokus er stilarter, der tilbyder den perfekte balance mellem funktion og mode.

Hobo taske

Formen af en hobo designer taske er typisk en halvmåne. Den er designet med denne form, så det er let at bære og ligger pænt ind til kroppen, når den bæres over skulderen. Den hobo taske er typisk fremstillet af et enkelt rummelig rum, som lynlåse lukket. Denne type designer håndtaske er en favorit, da de er så nemme at transportere og se elegant til næsten enhver lejlighed.

clutch taske

Denne lille størrelse håndtaske er fortsat at være blandt kvinders favoritter gennem årene. Det bruges typisk, når en kvinde behøver kun at bære et par væsentlige elementer. Den stilfulde kobling taske er et standardprogram, der gennemføres for at gå med en aften kjole eller andre formelle påklædning. Den lille og længere form gør det nemt for kvinder til greb og hold. I de fleste tilfælde er der ingen håndtag og designeren posen blot greb og transporteres langs, deraf navnet “kobling taske.

Wristlet poser

En Wristlet designer pose ligner den kobling stil taske, men det har en lille strop i den ene ende. Denne stil er designet til kvinden at fastgøre håndtaske til hendes håndled ved hjælp af den lille strop. Dette gør det muligt pung til at blive sikker samtidig med at kvinden at bevæge sig frit med pung bekvemt hang på hendes håndled.

Category: Håndtasker