De forskellige typer af armbånd

Posted on by

diamond bracelet

En charme armbånd består af et link band, som forskellige små, dinglende stykker såkaldte charms er fastgjort. Deres antal og stil er underlagt forskellige mode. Fra den åndelige og kompleks betydning af de gamle egyptiske og middelalderlige charme til deres æstetiske appel i moderne stil, disse smykker poster med en rig historie er altid attraktive og ønsket af kvinder i Nay alder og status.

Charm armbånd er et smykke, som aldrig rigtig går af mode, og lige nu er de så populære som de nogensinde har været, takket være deres fantastiske alsidighed. De kan være diverse til mere end nok overtøj stilarter, fra den lumre og sexet til den praktiske og sporty. Det er virkelig en fornøjelse at bære dem. Bortset fra de charme selv, er der andre smukke stykker til at intersperse dem, som perler, perler eller halvædelsten. Disse tilføje farve og krop til smykke.

Den bedst kendte form for charme armbånd er den dinglende en, efterfulgt af den europæiske og den italienske eller Pandora stil. Hver type har sin egen unikke stil af charms, der definerer det. Den dinglende er den traditionelle, med en base lavet af sikringsanlæg links i rustfrit stål, guld, sølv eller komfortable materialer som læder og stof, til at blive båret rundt om håndleddene. Typiske charms er repræsenteret ved fælles symboler som et hjerte for kærlighed og romantik, en mønt for velstand, en terning for gambler held, firkløver, hestesko, hamsa hånd eller repræsentationer af dyr. Disse kan være fremstillet af forskelligt hued metaller, såsom sølv, guld, bronze og kobber. En tendens er forbundet til New Age er repræsenteret af de kinesiske charms – jade udskæringer, bronze miniaturer af mønter, klokker, pengeposer, skildpadder, frøer, piktogrammer eller åndelige symboler som Yin-Yang.

Den europæiske charme armbånd eller Pandora typen bruger perler på en snor-lignende base og vejret kan vælge, hvilken blanding de foretrækker. Bortset fra de populære glasperler, der er ædelstene, motiver med initialer eller forskellige temaer. Murano glasperler er berømte for deres egenart og de indlejrede farver. Det interessante del om det europæiske projekt er de runde perle charms, der kan danne en hvilken som helst ønsket mønster. Hver Pandora armbånd har tre segmenter af gevindskæring. Perlerne er skruet på dette, og hver er fri til at rotere. Med hensyn til materiale, er mulige utallige kombinationer. Metal, glas, ædelsten, træ er lige gode valg. Matchende øreringe og ringe er også tilgængelige til at fuldføre udseendet. Det patenterede threading system gør Pandora armbånd speciel og unik. Med hensyn til charme, hver sæson bringer nye opfindelser og holder design dynamisk og tiltrækkende.

En nyere tilføjelse til markedet er den italienske charme armbånd, alle lavet af flade stykker interlock med hinanden, ligesom i et ur band. Enhver af disse kan ændres, når ejeren ønsker at gøre det. Det er derfor en anden meget tilpasses design. De traditionelt rektangulære stykker er fremstillet af rustfrit stål og guldcharms loddes på toppen. Disse repræsenterer normalt bogstaver i alfabetet, stjernetegn tegn, bånd til støtte årsager, religiøse symboler og så videre. Hvert led har det eget billede, og der er normalt atten af dem. Dette design, der opstod i Italien er helt ny, da ingen charms dinglende på en kæde. De flade links er en original måde at fortælle en historie – hver gang en anden, hvis det ønskes.

Uanset typen, en charme armbånd er alsidig og byder på utallige muligheder for at udtrykke en personlighed eller til at indsamle erindringer, samtidig at gøre en stil erklæring og vise skønhed gennem sin blanding af farver og teksturer.

Category: Ornamenter